El Grup de Concessionaris Rmotion, format per Ford Romacar, Nissan Romauto, RomaKuruma Mazda, RomaKuruma Suzuki, RomaMotor Honda i Restrena Car, ha donat 14.660 € a l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya «AFANOC», dins de l’acord de finançament solidari amb CaixaBank Consumer Finance, i gràcies a la intermediació de l’Obra Social «la Caixa».

Aquesta donació representa l’aportació voluntària que Rmotion ha realitzat per cada vehicle comercialitzat i finançat a través dels serveis de CaixaBank Consumer Finance durant tot l’any 2015.

La contribució va dirigida a «La Casa dels Xuclis» iniciativa d’AFANOC, que va ser constituïda l’any 1.987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar junts en la millora de la qualitat de vida d’aquests nens i de les seves famílies, oferint un espai a prop dels hospitals on els nens i nenes afectats per càncer segueixen els seus tractaments.

La seva missió és treballar perquè el seu desenvolupament afectiu i educatiu sigui el més adequat a les seves especials circumstàncies. En les malalties de llarga durada la salut psicosocial és fonamental, per això AFANOC vol complementar el treball mèdic des de la perspectiva de les mares i pares dels nens. L’experiència ens fa veure que la curació del càncer no és només una qüestió mèdica, un entorn familiar estable és la millor influència.

D’aquesta manera, la donació ajudarà a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb càncer i la de les seves famílies.

En l’acte, Rosa Casals gerent d’AFANOC, ha rebut el xec de mans d’Enric Romagosa CEO de Rmotion juntament amb Josep Romagosa, Director del Departament d’Assegurances i Pere Torrent Director Financer de Rmotion. També han estat presents en aquest acte, els representants de CaixaBank Consumer Finance, Manel Blé com a Director del Negoci Acte a Catalunya i Enric Sales Gestor del compte. A més, van acudir a l’esdeveniment els representants de Caixa Empreses Salvador Saez Rabell, director del Centre d’Empreses de Barcelona Glòries i Raquel Cambra Camps, directora de Banca Empreses Glòries.